Onze software (met licentie) draait vanaf PHP versie 5.6 in combinatie met ioncube_loader, alles is geoptimaliseerd tot aan de laatste PHP versie (op dit moment PHP 7.4)

Onze software (zonder licentie) draait vanaf PHP versie 5.6, alles is geoptimaliseerd tot aan de laatste PHP versie (op dit moment PHP 7.4)

LET OP: ioncube_loader is alleen nodig wanneer u ons software koopt met een licentie.

Normaal gesproken kunt u in bijvoorbeeld Directadmin heel makkelijk zelf ioncube_loader installeren, mocht dit bij u niet het geval zijn dan moet u contact opnemen met uw hostingbedrijf. (Wanneer wij de installatie op ons nemen dan zullen wij dit voor u regelen).

Er zijn hier meerdere verschillen, zo kunt u een script met licentie installeren op 1 domein, wanneer u besluit ons software aan te schaffen zonder licentie dan kunt u ons software installeren op een onbeperkt aantal domeinen, hier zit geen limiet aan, ook heeft u de mogelijkheid om ons software dan te kunnen doorverkopen zodat u er zelf een centje aan over kunt houden.

Updates die nodig zijn om alles stabiel te laten draaien of door bijvoorbeeld een update van een nieuwe PHP versie die zullen wij dan lanceren en u op de hoogte brengen per email.

Nee, wanneer u ons software koopt met een licentie dan is de site precies zoals onze demo versie! Wilt u enige uitbreidingen of aanpassingen aan uw site gemaakt hebben dan kunnen wij dit voor u in orde maken (tegen een redelijk en afgesproken bedrag), dit doen we juist om te voorkomen dat onze software niet doorverkocht kan worden zonder toestemming. Wanneer u dus ons software koopt met een licentie dan kunt u wel alles via het beheer aanpassen zoals categorieën, nieuwe pagina’s, advertenties bewerken, aantal dagen en de prijzen instellen en natuurlijk veel meer… Wilt u toch zelf aanpassingen kunnen doen? Dan kunt u overwegen om ons software zonder licentie te nemen.

Het installeren is enorm makkelijk en snel door ons installatiescript en bijgeleverde handleiding. Alles is netjes en duidelijk uitgelegd, mocht u er toch niet uitkomen dan kunnen wij het script voor u installeren tegen een eenmalig bedrag van € 50,-

Ja, dit kan zeker, dit is heel eenvoudig in te stellen via het beheer gedeelte, hier heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld per categorie prijzen in te stellen, hetzelfde voor het omhoog plaatsen van advertenties.

U kunt in het beheer gedeelte meerdere betaalproviders selecteren. U heeft de mogelijkheid tussen Paypal, Mollie, Paypro en Targetpay (Digiwallet).

Wanneer u iets niet kunt vinden wat niet aangegeven staat op onze website dan kunt u altijd contact met ons opnemen, we zullen zo snel mogelijk reageren.